top of page

Lifestyle Sessie Liam

YES! Joyce is bevallen van een zoontje Liam, wat een knappert!


Afgelopen jaar heb ik in september de zwangerschap van Joyce gefotografeerd. En dan nog wel buiten in de natuur ook! Hoe gaaf is dat. Wil je deze blog ook lezen? klik dan op de volgende link: https://www.lauranieuwkoop.com/post/zwangerschap-joyce


Ondertussen is Liam al een paar maanden oud en mocht ik een lifestyle sessie komen fotograferen bij Joyce thuis. Want hij werd zo ontzettend snel groot en dat moest worden vastgelegd.

Bij de lifestyle sessie heb ik een mama - zoon momentje vastgelegd. Gewoon een sessie samen met mama waarin we veel knuffelen en kusjes geven. Natuurlijk mochten mooie foto's van alleen Liam niet ontbreken. In deze blog laat ik jullie meegenieten van de mooie bijzondere momenten die ik heb vastgelegd tijdens deze sessie.

Liam heeft echt een enorme bos haar en wat staat het hem goed! Ik vind het altijd erg mooi als een kindje zo veel haren heeft al zo vroeg.


 


 
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page