Begin maart is Chloé 1 jaar geworden en speciaal hiervoor hebben we een leuke Cakesmash gedaan met het thema Minnie Mouse. Ik heb een taart gehaald die binnen het thema Minnie Mouse past.

Chloé deed het ontzettend goed tijdens de Cakesmash! Ze heeft de taart echt gesmasht! Er was niet heel veel meer over van de Minnie Mouse taart aan het einde kan ik jullie vertellen.


Tijdens een cakesmash wordt er altijd veel gelachen en gekliederd met de taart. Niet ieder kindje vind het leuk om een taart te "Smashen". In het begin kijken we rustig hoe de taart word ontdekt. Meestal in het dagelijks mogen kinderen niet spelen met het eten, dus is het even wennen als dat nu ineens wel mag.

Op het einde hebben we ook nog een Bathsplash gedaan. Dan maken we na afloop van de cakesmash nog enkele foto's van jullie kindje in een badje. Ik heb hiervoor speciaal een zinken teiltje dat ik altijd mee kan nemen.

De taart is van de Bakjuf en de ballon is van Bumble fun.


Willen jullie ook een leuke cakesmash boeken bij mij? Dat kan. Neem dan contact met mij op.

#taart #cakesmash #viezehandjes #Kliederen #smashen #1jaar #Verjaardag #birthday #Cake #Cupcake #HappyBirthday #zewordenzosnelgroot #Waalwijk #Eindhoven #DenBosch #lauranieuwkoopfotografie

In januari 2020 is Vieve geboren. Vieve is de eerste Newborn van dit jaar die ik mag fotograferen. Marloes en Menno heb ik tijdens de zwangerschaps sessie al mogen leren kennen. Wat is het fijn om dan ook de Newborn sessie te mogen doen.


Vieve deed het tijdens de sessie erg goed. We hebben eerst foto's gemaakt in het bedje en daarna op de commode. Echt slapen wilde ze niet want ze vond het allemaal erg interessant wat er gebeurde en ze wilde graag alles meemaken en wakker blijven.

Hierdoor kon ik mooie detail foto's maken. Dit vind ik altijd erg leuk om te doen bij een Newborn sessie.

Ook op de commode kan je erg leuke foto's maken. Ook een gaap kan je hier mooi meenemen. Wakkere baby's zijn erg leuk om vast te leggen omdat ze dan actief zijn en goed om zich heen proberen te kijken.

Wil jij nu ook een Newborn reportage boeken? Neem dan contact met mij op.

#newborn #details #fineart #lifestyle #teentjes #voeten #familie #baby #girl #tastbaar #kleinmaarfijn #heerlijkdromen #pasgeboren #photography #lovemyjob #denbosch #tilburg #waalwijk

Dennis en Kimberly leerde ik kennen tijdens mijn stage bij Jessica photography. Ik mocht een dagje meekijken en mee fotograferen als second shooter. Toen Kimberly mij vertelde dat ze zwanger was van Liam en dat ze graag de newbornreportage bij mij wilde laten doen, vond ik dat echt een grote eer.

Het was gelijk een vertrouwde sfeer omdat wij elkaar natuurlijk al een hele dag hadden gezien, hierdoor verliep de reportage al een stuk fijner.


Met een volle buik met melk begonnen we aan de reportage. Meestal als kindjes gedronken hebben vlak voor de reportage dan zijn ze veel rustiger. Liam was zelfs zo rustig en ontspannen dat hij de GELEHE fotoreportage heeft geslapen. Hij was heerlijk in dromenland.

Het vastleggen van de details zoals de wimpers, de haartjes en de voetjes vind ik zo leuk om te doen. Ik neem voor een newborn reportage altijd ruim de tijd, we doen alles in het tempo dat voor jullie kindje fijn werkt.


Liam deed het zo ontzettend goed tijdens de reportage, hij heeft niet 1 keer gehuild. Kimberly zei dat hij een hele bijzondere kleur ogen had, dat wilde ik natuurlijk met erg veel liefde vastleggen, maar hij was helaas niet wakker te krijgen. Alles wat hij normaal niet fijn vond, dat vond hij nu prima.

Omdat ik op locatie een lifestyle reportage vastleg maak ik ook details van de kinderkamer. Maar we kunnen ook familiefoto's maken in de kleine kinderkamer. Dit is altijd leuk om later terug te kijken, omdat je misschien over een aantal jaar de kamer een aantal keer aanpast.

www.lauranieuwkoop.com/newborn


#newborn #details #fineart #lifestyle #teentjes #voeten #familie #baby #boy # girl #tastbaar #kleinmaarfijn #heerlijkdromen #pasgeboren #photography #lovemyjob #denbosch #tilburg #waalwijk

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

Extra informatie ontvangen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.  

​Telefoon: 06-46151307

Email: laura-nieuwkoop@hotmail.com

Kvk: 71580239

btw nr.: NL002290372B98