top of page

Zwangerschap Joyce

Wauw wat vind ik het bijzonder om een zwangerschaps sessie te doen in de natuur. Toen ik van Joyce een berichtje kreeg met de vraag of het ook buiten kon, had ik gelijk zoiets van JAA! Wat gaaf.

Ze woonde zelf vlakbij de duinen en ze wist wel een mooi plekje. Ik ben in de ochtend naar Uden gereden waar we hebben verzameld. bij het restaurant de Pier. Vanuit hier zijn we naar de duinen gelopen. Omdat het nog zo vroeg in de ochtend was, waren er nog niet veel mensen met hun hond aan het wandelen in de duinen. Dus konden we rustig onze gang gaan.

Tijdens deze sessie hebben we meerdere kleding wissels gedaan. Gelukkig waren we hierop voorbereid en hadden we een grote handdoek bij die als paskamer voldeed. Erg handig omdat je die makkelijk mee kan nemen naar de duinen.


Joyce is zelf ook fotograaf en ik vond het enorm bijzonder om eens samen te mogen werken met een andere fotograaf. We hebben het erg gezellig gehad en we hebben veel van elkaar kunnen leren. Dat vind ik het mooie aan dit werk.

Als het kindje van Joyce er is dan ga ik bij haar langs voor een lifestyle sessie. Dit is een sessie die je kan boeken en dan kom ik bij jullie thuis zodra hij/zij geboren is.

 
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page