top of page

Newborn lifestyle Liam

Dennis en Kimberly leerde ik kennen tijdens mijn stage bij Jessica photography. Ik mocht een dagje meekijken en mee fotograferen als second shooter. Toen Kimberly mij vertelde dat ze zwanger was van Liam en dat ze graag de newbornreportage bij mij wilde laten doen, vond ik dat echt een grote eer.

Het was gelijk een vertrouwde sfeer omdat wij elkaar natuurlijk al een hele dag hadden gezien, hierdoor verliep de reportage al een stuk fijner.


Met een volle buik met melk begonnen we aan de reportage. Meestal als kindjes gedronken hebben vlak voor de reportage dan zijn ze veel rustiger. Liam was zelfs zo rustig en ontspannen dat hij de hele fotoreportage heeft geslapen. Hij was heerlijk in dromenland.

Het vastleggen van de details zoals de wimpers, de haartjes en de voetjes vind ik zo leuk om te doen. Ik neem voor een newborn reportage altijd ruim de tijd, we doen alles in het tempo dat voor jullie kindje fijn werkt.


Liam deed het zo ontzettend goed tijdens de reportage, hij heeft niet 1 keer gehuild. Kimberly zei dat hij een hele bijzondere kleur ogen had, dat wilde ik natuurlijk met erg veel liefde vastleggen, maar hij was helaas niet wakker te krijgen. Alles wat hij normaal niet fijn vond, dat vond hij nu prima.

Omdat ik op locatie een lifestyle reportage vastleg maak ik ook details van de kinderkamer. Maar we kunnen ook familiefoto's maken in de kleine kinderkamer. Dit is altijd leuk om later terug te kijken, omdat je misschien over een aantal jaar de kamer een aantal keer aanpast.

 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page