top of page

Bruiloft Roy en Marielle

Afgelopen jaar was het dan eindelijk zover! De bruiloft van Roy en Marielle, hun grote dag!


In eerste instantie zou het de hele dag gaan regenen, dus Marielle appte mij de week voor de bruiloft al met de vraag: "Wat doe jij als het regent?" Waarop ik dan op reageer dat het vast niet de hele dag gaat regenen dus dat we dan een moment zoeken waarop het droog is of we moeten nog snel op zoek naar een binnenlocatie.


Gelukkig was het weerbericht totaal veranderd en was het 23 graden en zonnig de hele dag door. Hierdoor konden we gelukkig

de fotoreportage buiten doen met het prachtige weer.


Een mooi intiem moment samen tijdens de trouwreportage

Marielle ken ik via een hele leuke shoot waar meerdere fotografen aan mee mochten doen, waar ik er eentje van was. Lucky me! Marielle en ik zijn door deze shoot vrienden geworden en ik vond het onwijs leuk toen ze mij vroeg of ik foto's van de ceremonie wilde maken. Tuurlijk wil ik dat doen en heb ik aangeboden om eerder te komen zodat ze extra foto's hadden tijdens de reportage.


Ook de spontane momenten worden vastgelegd tijdens de reportage

Alex de vader van Marielle zou de reportage alleen gaan doen en ik zou dan komen voor de ceremonie. Maar fotograferen met Alex is altijd erg leuk want Alex houdt ervan om grapjes te maken. Dus uiteindelijk hebben we samen de trouwreportage vastgelegd. Wat vind ik het leuk dat ik dit samen met hem mocht doen. Hij heeft tijdens de ceremonie zijn dochter weggegeven aan Roy en wat was het een mooie en knusse ceremonie in dit kleine kerkje in Valkenswaard.


Lieve Roy en Marielle, Ik wens jullie ontzettend veel geluk en liefde toe!


Ceremonie in Valkenswaard

 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page