top of page

Wie houd er nu niet van bloemen plukken


Bloemen, Tuin, plukken, Laura Nieuwkoop fotografie., Waalwijk, Waspik, Tilburg, Den Bosch
Bloemenpluktuin


Zoals velen van jullie weten ben ik afgestudeerd als bloemist. Hierdoor vind ik het ontzettend leuk om zo af en toe naar de bloemenpluktuin te gaan in Waspik om de mooiste seizoensbloemen op de foto te zetten.


Ik vind het mooiste seizoen aan het begin van de zomer, wanneer de dahlia’s in bloei komen te staan. Als ik bij de bloemenpluktuin ben kan ik het nooit laten om een mooi plukboeketje te maken van deze mooie bloemen. Wat ik echt een voordeel vind aan een bloemenpluktuin is dat je zelf de bloemen kan kiezen en ze vers van de steel af mag knippen.


Sommige van de boeketten die ik heb gemaakt staan bijna 2 volle weken. Dit is voor een boeketje erg lang.


Het vastleggen van de details vind ik nog wel het allerleukste. Als je goed kijkt naar bloemen van dichtbij dan zie je soms de meest aparte figuren of leuke details. Dit is iets wat ik graag vast wil leggen zodat mensen naar de bloemen kijken en echt kunnen zeggen: Wow dat had ik nog niet gezien.


 

Wilde bloemen, Details, fotografie, Laura Nieuwkoop, Waspik, Waalwijk
Plukboeket

Dit is een van de boeketten die ik zelf heb geplukt uit de bloemenpluktuin. Wauw wat hou ik toch veel van bloemen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page