top of page

Wat een lieverd

Vorig weekend was ik bij een paardenstal met een vriendin en toen kwam ik dit lieve mannetje tegen. De stoere Alex wilde eerst niks weten van mijn fotocamera. Hij keek mij niet eens aan tot ik hem stiekem zag kijken en ik daar gebruik van maakte door mijn tong uit te steken.


Dit vond hij wel heel erg grappig waardoor hij wat losser werd. Toen ging hij voor de camera langs rennen en springen. Dit was gewoon komisch om te zien dus kon ik het niet laten om hem even op de foto te mogen zetten.


Later wilde hij ook aan mij zijn kuikentje laten zien. Dit was zo enorm schattig.


Hieronder een paar foto's die ik van de stoere Alex heb gemaakt.

Alex is een echte dierenvriend. Hij is totaal niet bang voor de dieren. Hij tilt ze graag op en wist maar al te goed te vertellen hoe de dieren heette. We hebben echt een hele leuke spontane middag gehad. Wat zonder dat ik het van te voren wist mij deze leuke foto's opleverde.


Ik hou er wel van als de dingen zomaar op de pad komen.


1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Wat een mooi mannetje zeg! Prachtige foto’s

Like
bottom of page