top of page

Newborn lifestyle

Ik heb de mooie Liv vast mogen leggen toen ze net een paar weken oud was. Met een Newborn lifestyle reportage zit je niet vast aan de 2 a 3 weken waar een normale Newborn shoot binnen moet vallen. Dit vind ik zelf mooi aan de Newborn lifestyle shoot. Je kan namelijk zelf bepalen wanneer je dit wilt doen.

Tijdens een newborn reportage kom ik bij jullie thuis langs en maken we verschillende foto's op de babykamer. Denk aan foto's op het aankleedkussen, in het kinderbedje en op het grote bed van de ouders.


Ik vind het zelf ook altijd heel erg leuk om detailfoto's te maken van de teentjes, de haren op de oren en de wimpertjes van de kleine.


Hieronder een klein voorbeeldje van hoe een Newborn lifestyle reportage er uit komt te zien.

We hebben bij de babyshoot van Liv veel verschillende foto's gemaakt in het babybedje en met papa en mama samen.


Het mooiste is om bij een babyshoot niet te drukke kleding aan te trekken maar iets lichts of niet te felle kleuren. Je kan bijvoorbeeld ook op jullie eigen bed een lichte dekbed overtrek plaatsen. Dit geeft een rustige achtergrond op de foto's die we maken in jullie kamer.


Als je kleine details hebt zoals het geboortekaartje, een sierraad uit de familie of een lievelingsknuffel omdat die van de opa en oma is dan leg ik die ook graag ook op beeld vast. Laat mij dit gerust even weten.


Ik wil jullie in ieder geval erg veel geluk en liefde wensen met jullie mooie dochtertje Liv. En wie weet tot binnenkort.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page