top of page

Het prachtige Durbuy in de winter


Sneeuw, landelijk, Durbuy
Durbuy in de sneeuw

In de projectweek op school hadden we het thema winter en aangezien het ook sneeuwde in de projectweek wilde ik heel graag op een mooie, aparte locatie fotograferen. Durbuy is een van mijn lievelingsplekken in België. Hier ben ik nu een aantal keer geweest met mijn vader in de zomer maar ik was er nog nooit geweest in de winter.


Dus ik ben samen met mijn klasgenootje Amber naar Durbuy gereden door de sneeuw om deze mooie winterse beelden te mogen maken. Durbuy is een van de kleinste stadjes in België. Ieder straatje heeft zijn eigen charmes en uitstraling.


In de winter is het erg rustig op straat in Durbuy maar de winkeltjes die er zijn waren wel open dus we konden gelukkig lekker opwarmen.

 
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page