top of page

Sittersessie met Boaz

10 maanden geleden mocht ik de Newbornreportage van Boaz vastleggen. Boaz is ondertussen al 10 maanden oud en kan al ontzettend goed zitten. Hij begint zelfs al met het staan bij papa en mama. Boaz mocht op de foto met Woezel en Pip, deze knuffels heb ik zelf in mijn bezit en kan ik altijd meenemen tijdens een reportage.


Samen met Woezel en Pip

Ook heb ik Boaz op het grote bed van zijn ouders vastgelegd. Dit zijn plekken waar je kindje dagelijks is en waar hij zich het meest op zijn gemak zal voelen. Boaz had het in ieder geval erg naar zijn zin op het grote bed!


De grootste lol hebben op het grote bed

Een Sittersessie wordt meestal geboekt als je kindje net begint met zitten, en het is eigenlijk het moment voor ze echt gaan kruipen. Natuurlijk zijn er kinderen die het net andersom doen. Maar dat is geen probleem. Deze sessie is te boeken rond de 9 maanden dat een kindje oud is.


Wel blijft er altijd een ouder bij de sessie omdat ze vaak nog niet heel erg stabiel kunnen zitten en ik vind de veiligheid tijdens een sessie erg belangrijk.Ook lekker op de bank zitten en staan


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page