top of page

Cakesmash Chloé

Hoera! Chloé 1 jaar geworden en speciaal hiervoor hebben we een leuke Cakesmash gedaan met het thema Minnie Mouse. Ik heb een taart gehaald die binnen het thema Minnie Mouse past.

Chloé deed het ontzettend goed tijdens de Cakesmash! Ze heeft de taart echt gesmasht! Er was niet heel veel meer over van de Minnie Mouse taart aan het einde kan ik jullie vertellen.


Tijdens een cakesmash wordt er altijd veel gelachen en gekliederd met de taart. Niet ieder kindje vind het leuk om een taart te "Smashen". In het begin kijken we rustig hoe de taart word ontdekt. Meestal in het dagelijks mogen kinderen niet spelen met het eten, dus is het even wennen als dat nu ineens wel mag.

Op het einde hebben we ook nog een Bathsplash gedaan. Dan maken we na afloop van de cakesmash nog enkele foto's van jullie kindje in een badje. Ik heb hiervoor speciaal een zinken teiltje dat ik altijd mee kan nemen. Ik vind het altijd erg leuk om na de cakesmash nog lekker dat ze kunnen spelen in het badje. Heerlijk om het schuim om je oren te laten vliegen.

Je kan meerdere assecoires gebruiken tijdens de cakesmash. Zo gebruiken we hier een vlaggenlijn met de letters 1 die ze zelf hadden en ik heb een grote ballon geregeld die je op de foto ziet.


Willen jullie ook een leuke cakesmash boeken bij mij? Dat kan. Neem dan contact met mij op.

 
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page